Sposób przygotowania:
Kulki drobiowe ze szczypiorkiem.
Mięso mielone drobiowe po wyjęciu z zamrażarki,rozmrozić,najlep-
-iej gorącą wodą na szybko i osączyć.Przełożyć do średniej misy,
szczypiorek opłukać i posiekać drobno,zioła suszone rozetrzeć w
dłoniach dodać do mięsa,a poza tym surowe jajo,trochę mąki oraz
pieprz i sól.Wymieszać rękoma i formować średnie kule i dać na
tackę do grillowania lub też nadziać na szpadki i podawać po upie-
-czeniu jako szaszłyki.
-iej gorącą wodą na szybko i osączyć.Przełożyć do średniej misy,
szczypiorek opłukać i posiekać drobno,zioła suszone rozetrzeć w
dłoniach dodać do mięsa,a poza tym surowe jajo,trochę mąki oraz
pieprz i sól.Wymieszać rękoma i formować średnie kule i dać na
tackę do grillowania lub też nadziać na szpadki i podawać po upie-
-czeniu jako szaszłyki.