Sposób przygotowania:
Lekki omlet ze szczypiorkiem
jajka wbijamy do miseczki i roztrzepujemy - dodajemy szczyptę soli. W tym czasie kroimy szczypiorek. Na patelni teflonowej rozgrzewamy troszkę wody po czym wylewamy roztrzepane jajo które posypujemy szczypiorkiem, przykrywamy i na małym ogniu trzymamy do ścięcia się jajka. Polecam jako dodatek do piątkowego obiadu. Smacznego
![Lekki omlet ze szczypiorkiem Lekki omlet ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekki-omlet-ze-szczypiorkiem-116214.jpg)
![Lekki omlet ze szczypiorkiem Lekki omlet ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekki-omlet-ze-szczypiorkiem-116215.jpg)
![Lekki omlet ze szczypiorkiem Lekki omlet ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekki-omlet-ze-szczypiorkiem-116216.jpg)
![Lekki omlet ze szczypiorkiem Lekki omlet ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lekki-omlet-ze-szczypiorkiem-116217.jpg)