Odp: Odp: Fasolka szparagowa
- Forum: Fasolka szparagowa
Naszym numerem jeden jest fasolka smażona w bułce tartej choć ostatnio dzieciaki oszalały na punkcie panierki z krakersów
Staż w Gotujmy: 3425 dni
Miasto: -
Naszym numerem jeden jest fasolka smażona w bułce tartej choć ostatnio dzieciaki oszalały na punkcie panierki z krakersów
U nas na targu można kupić sadzonki różowej konwalii. Ma ktoś takie? One faktycznie są różowe czy to tylko taki chwyt reklamowy?
biedroneczki napisał(a): Jak przygotowujecie zasmażaną kapustę to do jej zrobienia dodajecie boczek wędzony czy go pomijacie?
Z boczkiem wędzonym
A z jakiego materiału ją robisz?
biedroneczki napisał(a): Z jakimi owocami najczęściej robicie pierogi? Które owoce można połączyć z białym serem?
Dla mnie najlepsze pierogi są z jagodami Lubimy też z truskawkami i ze śliwkami jednak te z jagodami wiodą prym zwłaszcza w sezonie
Do pierogów z serem dodaje jagody
Świetne pomysły Szkoda jednak, że dużo straciłaś przez nadprogramowe "białko".
Jeśli chodzi o szyszki to można się przejechać na zmianie ilości składników. Jednak dużo zależy od jakości ryżu preparowanego, bo on raz chłonie tłuszcz jak gąbka wodę a raz nie.
W jakich rejonach Polski można zabrać dzieci na ich pierwszy spływ kajaków? Nie chodzi o jakiś trudny i niebezpieczny spływ tylko o przygodę, która nie zniechęci dzieci do poznawania nowych rzeczy.
Dostałam "nastawioną" nalewkę z malin na przechowanie. O zgrozo w słoiku jest od groma robali. Co byście w takiej sytuacji zrobili? Mam siedzieć cicho czy powiedzieć teściowej, że ma opite białko w środku?
mocsłodkości napisał(a): Dostałam wczoraj wiadro wiśni i znaczna część jej popękana. Myślałam o zrobieniu dżemu. Jak myślicie mogę go zrobić? Jeśli nie to co z tych wiśni można zrobić?
Moja babcia zawsze powtarzała, że dżemy i inne przetwory owocowe lub warzywne robi się tylko i wyłącznie ze zdrowych i pełnowartościowych owoców lub warzyw. Jeśli są uszkodzone nie nadają się na przetwory.