Odp: Top Chef - co myślicie?
- Forum: Top Chef - co myślicie?
I co myślicie po paru odcinkach? Poziom nie rzuca na kolana, z tego co widzę to wiele osób z naszego portalu miałoby szansę zabłysnąć na tle uczestników Top Chefa
Staż w Gotujmy: 4950 dni
Miasto: -
I co myślicie po paru odcinkach? Poziom nie rzuca na kolana, z tego co widzę to wiele osób z naszego portalu miałoby szansę zabłysnąć na tle uczestników Top Chefa
Wczoraj - krem z pieczonej dyni hokkaido z mlekiem kokosowym. Przepis wrzucę niedługo
Tak, dokładnie - prezentacje jego potraw są na najwyższym poziomie, jury jednak chyba specjalnie było dla niego takie ostre przy pierwszej potrawie z sandacza (dorsza?), żeby nauczyć go trochę pokory, bo bezczelny nawet w stosunku do Wojciecha Amaro był
Moim zdaniem to raczej na pewno problem z przeglądarką, może jakaś wtyczka wymaga aktualizacji? Albo zainstaluj najnowszą wersję IE? Ze swojej strony mogę Ci też polecić zmianę przeglądarki na Firefox albo Chrome, przestawisz się na pewno szybko, a są o wiele lepsze od IE
czekoladka_m napisał(a): Hej! na innej przeglądarce działa, ale przyzwyczaiłam się już do IE Wszystko jest ok, poza tym, że nie rozwija mi się opcja wybierz kategorię, przez co nie mogę dodac przepisu. No i nie pokazuje ile jeszcze znaków mogę napisać, np, w opisie zdjęcia.
Cześć Magda, u nas w redakcji jest ok, sprawdzałaś na innej przeglądarce? Prześlij mi skrina najlepiej na maila
czekoladka_m napisał(a): A ja od wczoraj próbuję i nie mogę dodać przepisu bo w ogóle nie chcą mi się wyświetlić kategorie;( Co może być przyczyną?
...
NIe żebym się znał, ale wątpię szczerze czy miód z koniczyny lepiej "chroni organizm" od jakiekolwiek innego miodu. Co mi się za to wydaje dziwne i ekstrawaganckie, to kupowanie miodu z drugiego końca świata, kiedy w Polsce mamy takie doskonałe miody i poprzez ich zakup możemy pomóc borykającym się z wieloma problemami pszczelarzom.
No chyba, że te nowozelandzkie miody wyrabiają hobbici...
Gratulacje raz jeszcze, męża, ślubu i w ogóle Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak pochwalę Twój blog? Także tego - polecam pełen pięknych chwil i zdjęć ślubny blog cherry http://jakwyszlamzamaz.blogspot.com/
cherry napisał(a): Gratuluję Wam wszystkim
Czy wielkim offem będzie, jeśli Cherry się troszkę wmiesza i pochwali tym, że wyszła za mąż i ma cudownego Męża? Takiego, który o nią dba To chyba jest powód do chwalipięctwa?
Książki z tamtego rynku to zupełnie inny świat, mam już dość pokaźną biblioteczkę Mam nadzieję, że niedługo nasze pozycje im dorównają - trzymam kciuki, aby "Moje wypieki i desery" były krokiem w tym kierunku
edytaha napisał(a): kołczu napisał(a): To ja się też pochwalę wczorajszym zakupem z zaprzyjaźnionej księgarni Books for Cooks - świetna książka Gordona Powiem Wam, że niezła cegła, wszystko fajnie opisane przez Gordona, przepisy i rady zacne - polecam! Nie wiem czy jest już po polsku, jak wziąłem po angielsku bo lubię czytać w oryginale jednak (poza tym była całkiem tania)
Zazdraszczam, i książki i znajomości angielskiego
A ja sie pochwalę, że wczoraj zamówiłam w przedsprzedaży nową ksiażkę Doroty Świątkowskiej "Moje wypieki i desery". Premiera dopiero 23 października, a odbiór mam zagwarantowany dzień później, ale juz się cieszę
To ja się też pochwalę wczorajszym zakupem z zaprzyjaźnionej księgarni Books for Cooks - świetna książka Gordona Powiem Wam, że niezła cegła, wszystko fajnie opisane przez Gordona, przepisy i rady zacne - polecam! Nie wiem czy jest już po polsku, jak wziąłem po angielsku bo lubię czytać w oryginale jednak (poza tym była całkiem tania)