Odp: problem z dodaniem przepisu

Cześć, brzmi to bardzo niepokojąco. Prześlesz mi proszę przepis, który próbujesz wrzucić na pocztę? Mój adres - robert.kolacz@burdamedia.pl. Ze zdjęcami itp. Przeprowadzę symulację i będziemy wiedzieć więcej

nasturella napisał(a): Witam,
Od 24 września nie mogę dodać przepisu. Pojawia się komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd". Próbowałam na kilku komputerach, z różnych przeglądarek a nawet z różnych sieci internetowych. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
Nasturella

Odp: Dzień dobry!

Cześć Ewo, witaj na pokładzie Czekamy na więcej Twoich rewelacyjnych przepisów - na buraczkowy sernik i czekoladowe ravioli mam olbrzymią ochotę

Odp: Chwalimy się;

Ja się pochwalę co wczoraj miałem okazję zjeść, a co więcej - obserwować przygotowanie. Ravioli z grzybami leśnymi przygotował dla nas wszystkich (film z przepisem już niedługo na stronie!) szef kuchni restauracji Vent-tre Marcin Suchenek. Powiem Wam, że było przepyszne

Odp: Witam!

  • Forum: Witam!

Witaj, czuj się jak u siebie w domu No i czekamy na Twoje przepisy

Odp: Odp: Chwalimy się;

I każdy przepis - klasa Gratulacje Edyto!

A co do licznika to liczy jak trzeba

edytaha napisał(a): A ja chciałam się pochwalić, że powolutku udało mi się dociągnać do 500 przepisu O ile oczywiście licznik się nie myli po tych wszystkich zmianach na portalu

Wokół smażonej piersi z kaczki

Nie robiłem do tej pory kaczuchy, chociaż uwielbiam to mięso. Jutro robimy z moją druga połową kolację dla znajomych i kaczkę właśnie chcę podać. Mięso już zamówione, odwrotu nie ma

Co by jednak nie zaliczyć wtopy wczoraj przeprowadziłem test. Kupiłem małą pierś, przejrzałem kilka książek i zdecydowałem się na sposób Gordona z jednej z nich:

Pierś sucha, skóra nacięta, pieprz, sól, zimna patelnia, mały ogień i jedziemy - pierś hop na patelnię. Ok. 12 minut na skórzej stronie, podkręcam ogień, żeby skórka była chrupiąca (była, oj była!), przewracam na drugą stronę i ok. 3 minuty. Potem patelnia do piekarnika nagrzanego do 190*C, żeby pierś doszła w środku.

Kilka minut, wyjmuję, pierś odpoczywa kolejne kila minut.

Dla mnie wyszło ok. Jeśli bym dostał taki kawałek mięsa w restauracji byłbym zadowolony, ale że to był mój pierwszy raz to ta pierś nie daje mi spokoju - jak Wy przyrządzacie to szlachetne mięso? Bardzo proszę o poradę

Odp: Top Chef - co myślicie?

Z tym brakiem umiejętności przyrządzania podrobów, to trochę jak branie się fizykę kwantową kiedy nie opanowało się jeszcze tabliczki mnożenia. Zadziwiające

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Dzień dobry, przecież odpisałem na wiadomość prywatną Proszę o podanie szczegółów zamówienia na moją skrzynkę a zajmę się tym

Megg napisał(a): Witam!
Przed chwilą dostałam paczkę z nagrodą zamówioną w serwisie. Miał to być dzbanek Dafii na szerokie duże filtry, który jest w katalogu, a dostałam dzbanek na wąskie małe filtry. Proszę o odpowiedź jak mam teraz oddać ten dzbanek, a dostać ten właściwy?

Odp: Top Chef - co myślicie?

Po wczorajszym odcinku odnoszę wrażenie, że najgorszą pracę w tym kraju mają jurorzy Top Chefa, smutni i skwaszeni, nie przekąszą nawet czegoś dobrego, bo uczestnicy nie potrafią z grubsza zrobić nic smacznego

No, ale tak poważnie co myślicie po wczorajszym odcinku? Piotr Ogiński od tatara chyba za bardzo odstaje od reszty stawki, robi sobie jaja tylko.

Ciężko też czegokolwiek się z TC nauczyć, wszystko jest zmontowane tak szybko, że mamy tylko chaos gotowania, a potem dziubanie widelcami...

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Wczoraj na śniadanie - jajecznica z rydzami, grzybki z osiedlowej kooperatywy