rób jedno i drugie. Od brzuszków tłuszczyk się zmniejsza, bo się spala, a w obwodzie gubisz też od diety. Tylko pamiętaj że dieta to sposób na życie, sposób odżywiania sie, a nie 2 tygodnie głodówki, bo efekt jojo
Na wyrzeźbienie brzucha dobra jest Aerobiczna 6 Weidera, chociaż trzeba ją stosować z dietą - same ćwiczenia na brzuch nie spalą nam tkanki tłuszczowej.
Faktycznie taka metamorfoza pokazuje,ze jednak dieta oraz systematyczne ćwiczenia przynoszą oczekiwany skutek,wiec warto brać przykład Poza tym dietę zawsze można łączyć z brzuszkami,to tylko wzmocni efekt.
Pewnie, ze jedno i drugie. To bardzo ważne, żeby organizm mial energię do tych ćwiczeń, więc dieta musi być oparta na zdrowym odżywianiu,a nie na glodzeniu się. Takie diety jak Cambridge pokazuja niesamowite wyniki.
Można można "żeby się tylko chciało tak jak się nie chce" ale ja już i na diecie i bez brzuszków ale biegam. Cola poszła na bok. Nie wiem tylko jak kawie podziękować i przywitać się z zieloną herbatą:-)))
A odnośnie do tego, czy trening, czy dieta - gdy miałam czas, chodziłam na siłownię co najmniej 3x na tydzień, intensywny trening trwał ok. 1,5 godziny. Pochłaniałam kosmiczne ilości jedzenia, włącznie z czekoladowymi batonikami, a mimo to byłam szczupła i nabita mięśniami, a nie pulchna. Tak więc, moim zdaniem, raczej trening niż dieta, choć oczywiście zdrowe jedzenie dodatkowo przyczyni się do pozytywnych efektów
Tu jest trochę informacji o tym, że to "mięśnie spalają tłuszcz":
http://www.fitnow.pl/pl/3/626/771/Drogie-Panie-trenujcie-z-obciazeniem-i-spalajcie-wiecej-tluszczu?s=1
robienie brzuszków czy dieta?
Obserwuj wątekOdp: robienie brzuszków czy dieta?
abakus16060
Odp: robienie brzuszków czy dieta?
Tengi
ania.kater
eKuchnia_com
Sardynka
Panilasu
Odp: Odp: robienie brzuszków czy dieta?
denia56
kołczu
Odp: Odp: robienie brzuszków czy dieta?
LadyTrashka
A odnośnie do tego, czy trening, czy dieta - gdy miałam czas, chodziłam na siłownię co najmniej 3x na tydzień, intensywny trening trwał ok. 1,5 godziny. Pochłaniałam kosmiczne ilości jedzenia, włącznie z czekoladowymi batonikami, a mimo to byłam szczupła i nabita mięśniami, a nie pulchna. Tak więc, moim zdaniem, raczej trening niż dieta, choć oczywiście zdrowe jedzenie dodatkowo przyczyni się do pozytywnych efektów
Tu jest trochę informacji o tym, że to "mięśnie spalają tłuszcz":
http://www.fitnow.pl/pl/3/626/771/Drogie-Panie-trenujcie-z-obciazeniem-i-spalajcie-wiecej-tluszczu?s=1
Bro