robienie brzuszków czy dieta?

Obserwuj wątek

Odp: robienie brzuszków czy dieta?

abakus16060
rób jedno i drugie. Od brzuszków tłuszczyk się zmniejsza, bo się spala, a w obwodzie gubisz też od diety. Tylko pamiętaj że dieta to sposób na życie, sposób odżywiania sie, a nie 2 tygodnie głodówki, bo efekt jojo

Tengi
  • Tengi

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Najlepiej jak byś ćwiczył na diecie wtedy osiągnął byś najlepsze efekty też polecam Aerobiczną 6 Weidera ja sam wytrzymałem 2 tygodnie

ania.kater
Na wyrzeźbienie brzucha dobra jest Aerobiczna 6 Weidera, chociaż trzeba ją stosować z dietą - same ćwiczenia na brzuch nie spalą nam tkanki tłuszczowej.

eKuchnia_com
Faktycznie taka metamorfoza pokazuje,ze jednak dieta oraz systematyczne ćwiczenia przynoszą oczekiwany skutek,wiec warto brać przykład Poza tym dietę zawsze można łączyć z brzuszkami,to tylko wzmocni efekt.

Sardynka
  • Sardynka

Pewnie, ze jedno i drugie. To bardzo ważne, żeby organizm mial energię do tych ćwiczeń, więc dieta musi być oparta na zdrowym odżywianiu,a nie na glodzeniu się. Takie diety jak Cambridge pokazuja niesamowite wyniki.

obrazek

Panilasu
  • Panilasu

ja robię i jedno i drugie - tj ćwiczę, ale i staram się jeść rzeczy zdrowe - choc przyznam, że czasem przemożna chęć na frytki zwycięża

Odp: Odp: robienie brzuszków czy dieta?

denia56
  • denia56

Można można "żeby się tylko chciało tak jak się nie chce" ale ja już i na diecie i bez brzuszków ale biegam. Cola poszła na bok. Nie wiem tylko jak kawie podziękować i przywitać się z zieloną herbatą:-)))

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Luno, Twoja metamorfoza robi wrażenie

Odp: Odp: robienie brzuszków czy dieta?

LadyTrashka
Gratulacje! Wielka zmiana!

A odnośnie do tego, czy trening, czy dieta - gdy miałam czas, chodziłam na siłownię co najmniej 3x na tydzień, intensywny trening trwał ok. 1,5 godziny. Pochłaniałam kosmiczne ilości jedzenia, włącznie z czekoladowymi batonikami, a mimo to byłam szczupła i nabita mięśniami, a nie pulchna. Tak więc, moim zdaniem, raczej trening niż dieta, choć oczywiście zdrowe jedzenie dodatkowo przyczyni się do pozytywnych efektów

Tu jest trochę informacji o tym, że to "mięśnie spalają tłuszcz":
http://www.fitnow.pl/pl/3/626/771/Drogie-Panie-trenujcie-z-obciazeniem-i-spalajcie-wiecej-tluszczu?s=1

Bro
  • Bro

No Luna, gratulacje, niesamowita zmiana!

Odpowiedz na/ edytuj robienie brzuszków czy dieta?