Odp: Egzotyka i inne... dziwactwa ;)
heheh wredziochy ja tu zadaję poważne pytanie a wy się śmiejecie fee... nieładnie ;p
Staż w Gotujmy: 6073 dni
Miasto: -
heheh wredziochy ja tu zadaję poważne pytanie a wy się śmiejecie fee... nieładnie ;p
oj bo to trzeba z otrębami te śliwki z kawą
ja nie dodaję lubię bigosik bardziej kapuściany
to tylko chłopcy wyjadają ;> ?
soki są mniej ciekawe niż smalec z psa ups muszę uważać na przecinki ;p
Creator napisał(a): Sorry, ale to nie kaki ani persymona na tym zdjeciu co dalem tylko owoc Magnolii Japońskiej
a to proszę przepis na spożycie kwiatów
oj pychaaaaa ;D
a co smażysz w głębokim tłuszczu?
jak się robi własne to zależy czym się krowy karmi jak się daje lucernę z koniczyną i marchewką to jest barwa z naturalnych karotenoidów. A z fabrycznymi to też niezłe cyrki wychodzą kiedyś na fermie jak wprowadzali nowe to nioską sypnęli za dużo i jajka były czerwone
widziałam kota był młody to nie wiedział, że ogonów się nie je jak się dowiedział to już było po
a ostatnio był reportaż o smalcu z psów Creator w Chinach też robią smalec z reksia?