Wszyscy razem w jednym tempie- Bo to co nas podnieca to czasem też jest sex a sex plus pełna kasa to wtedy sukces jest -szansa,szansa,szansa....szansa na sukces! Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz -uciekaj skoro swit,bo potem będzie wstyd...Ręce do góry, pieniądze na stół, majtki w dół-hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty
uuuuuuuuuuu sialala,nie mam pieniędzy,uuuuuuuuuu sialala i nie mam ochoty brać się do roboty -robota nie zając,nie ucieknie- hej ho, hej ho do pracy by się szło
ja wolę wersję hej ho, hej ho na piwko by się szło prawy do lewego..-na prawo most,na lewo most,a dołem Wisła płynie....z tamtej strony Wisły cyganeczka tonie, gdybym miał łódeczkę popłynąłbym do niej -Cyganka prawdę Ci powie- wróżenie z fusów -czemu oni Twoich czarów tak się bali?czemu oni czarownicą Cię nazwali? - Czarownik, Czarownik zepsuć mi się pokrętło-gdzie,ja tylko pociągnął- Ciągnie swój do swego-nie wstydź się Władek,płacz- rycz Mała rycz. Płacz Maleńka płacz masz to u mnie od dziś-Twoje łzy lecą mi za koszulę- Do łezki łezka aż będę niebieska-Kap,kap,płyną łzy...
Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak na twe babskie łzy...- Łza na rzęsie mi się trzęsie. Trzęsie mi się łza na rzęsie -Nie rycz mała,nie rycz,ja znam te Wasze numery ....Józek nie daruje ci tej nocy-o Ela,starciłaś przyjaciela- Trzej przyjaciele z boiska -przyjaciel wie co to śmiech do łez- Bez łez trzeba przeżyć tę noc -Ciemno już,zgasły wszystkie światła,ciemno już, noc nadchodzi wielka
Odp: co dzisiaj na obiad?
P.Jola narobiła mi ochoty na placki ziemniaczane no i dzisiaj były,tyle,że z gulaszem
Odp: Odp: Odp: Nietypowe nalewki
Halny napisał(a): Patrzcie na te pyszności!
"Rarytasem dla ciekawych nowinek Europejczyków jest żmijówka z peklowanej kobry, zanurzonej w ryżowym winie. Często w jednej butelce znajdziemy kilka splątanych ze sobą przedstawicieli pokrewnych gatunków. Najwięcej wartości odżywczych ma nalewka z łbów kobry, a wprost rarytasem są jej genitalia zalane spirytusem. To bardzo drogi specjał, który musi „swoje odleżeć” w naturalnej zalewie, ale w wietnamskiej medycynie nie ma sobie równych."
O mamo!
Nie,też bym nie spróbowała: P
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
agabi22 napisał(a): przepisami do ActiFry zajmuje się Babciagramolka. Ja i misia5 ich nie moderujemy. Ale Babciagramolka pewnie jutro go zatwierdzi.
niektóre przepisy są moderowane dłużej ze względu na treść lub zdjęcie - sprawdzamy czy nie są plagiatami.
ps. zgodnie z regulaminem mamy 24 h na moderację przepisu.
Pozdrawiam
aga
Dzieki za odpowiedż,nie wiedziałam,że tylko Babciagramolka zatwierdza te przepisy
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Ja chciałam się zapytać od czego moderatorzy uzależniają pojawienie(zatwierdzenie) się przepisu na stronie,wstawiłam o 19.22 przepis i niestety jest to przepis z wykorzystaniem ActiFry,nie mogę ani do niego zajrzeć bo mi się wyświetla od razu fotoblog ani też nic sprawdzić,wybrane przepisy wstawione później niż mój już są, mojego nie ma.Od czego wy uzależniacie to zatwierdzenie?Bo skoro wstawione po mnie się pojawiły to musi być jakiś powód dla którego mój przetrzymujecie....
Odp: Odp: : Czy da się zaprosić znajomych inaczej niż przez zakładkę "za
smakosz 1988 napisał(a): Netka napisał(a): smakosz 1988 napisał(a): To da się czy nie? może wypowie się osoba która sporo czasu już jest tutaj.Będę wdzięczna.
Smakosz,nie chcę sie za bardzo wtrącać ale osoba która Ci odpowiedziała jest tutaj bardzo długo i wie co mówi.Ja też jestem tego samego zdania,chcesz punkty to się pomęcz(choć nie jestem pewna czy to takie męczące: D) a jak chcesz polecić ten portal bo Ci się tutaj podoba to wstaw linka na nk.pl na przykład
Masz rację Netka nie wtrącaj się.Oczekuję konkretnej odpowiedzi a nie prawienia morałów.pozdrawiam
Ależ ja Ci wcale nie prawię morałów: P
Odp: : Czy da się zaprosić znajomych inaczej niż przez zakładkę "zaproś
smakosz 1988 napisał(a): To da się czy nie? może wypowie się osoba która sporo czasu już jest tutaj.Będę wdzięczna.
Smakosz,nie chcę sie za bardzo wtrącać ale osoba która Ci odpowiedziała jest tutaj bardzo długo i wie co mówi.Ja też jestem tego samego zdania,chcesz punkty to się pomęcz(choć nie jestem pewna czy to takie męczące: D) a jak chcesz polecić ten portal bo Ci się tutaj podoba to wstaw linka na nk.pl na przykład
Odp: Odp: Odp: Odp: Powstały bzdury i powstały arcydzieła...
Babciagramolka napisał(a): Netka napisał(a): Tit napisał(a): Ja pamiętam swoje pierwsze kotlety schabowe - nie umiałam smażyć więc "dla bezpieczeństwa" pakowałam na patelnię tyle tłuszczu (po kryjomu przed mamą), że jak teraz to wspominam, to mi się słabo robi. Chyba to był smalec, albo olej. I na dodatek wszyscy te kotlety jedli, musiały mieć z 1000 kalorii jeden
Niestety,u nas to pokutował nawet pogląd,że schabowe to muszą wręcz pływać w tłuszczu bo inaczej nie będą dobrze usmażone...$
No bo niestety dobre schabowe ( takie w panierce ) muszą być smażone w dużej ilości tłuszczu i to raczej nie oleju - najlepiej smalec z masłem bo inaczej są suche i ,, trocinoate ,, . Ja wiem , że to teraz nie popularna metoda ale lepiej zjeść schab zrobiony inaczej niż taki kotlet na 2 łyżkach oleju. Zobaczcie jak się smaży np klasyczny sznycel wiedeński - na patelni pływa w maśle . Coś za coś - albo kalorie albo smak
No,ale jakiś kompromis można znaleźć i można chyba też tą ilość oleju trochę zmniejszyćAle tak,to prawda,że kotlety schabowe najlepsze są smażone na smalcu(w końcu smalec i schab to tak jakby jedno)
Odp: co dzisiaj na obiad?
Pycha obiady.U nas dzisiaj była brukselka z kurczakiem
Odp: Odp: Powstały bzdury i powstały arcydzieła...
Tit napisał(a): Ja pamiętam swoje pierwsze kotlety schabowe - nie umiałam smażyć więc "dla bezpieczeństwa" pakowałam na patelnię tyle tłuszczu (po kryjomu przed mamą), że jak teraz to wspominam, to mi się słabo robi. Chyba to był smalec, albo olej. I na dodatek wszyscy te kotlety jedli, musiały mieć z 1000 kalorii jeden
Niestety,u nas to pokutował nawet pogląd,że schabowe to muszą wręcz pływać w tłuszczu bo inaczej nie będą dobrze usmażone...$