Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Odp: Greckie przysmaki

Tit napisał(a):
...Ryby w Grecji jadłam tradycyjne, takie smażone w panierce...

i takie lubię najbardziej

Odp: Zimowe kilogramy

a ja lubię to co akurat da się uprawiać W zimę narty, na wiosnę rower, latem pływanie, jesień też rower. Nigdy się nie nudzę Ale narty to już wyjątkowo lubię, chyba ze względu na prędkości

Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację

Bahus napisał(a): Sałatka a'la grecka, pieczywo ciemne z masłem sok z jabłek

Fetę mogę jeść kilogramami

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Netka napisał(a): ...a u nas dzisiaj byl yz z mieskiem mielonym oraz szpinak.Zawsze robilam ryz ze szpinakiem ale bez miesa ale okazalo sie,ze polaczenie takie jest pyszne wiec chyba wstawie tez przepis.

wstaw koniecznie bo ciekaw jestem jak przygotowujesz ten ryż z mięsem

Odp: Odp: Dynia, pumpkin, kürbis, zucca, citrouille...

Babciagramolka napisał(a): Pierwsze zdjęcie- Dynia pieczona - marynowana w miodzie z migdałami .Skropiona olejem z pestek dyni .
Drugie zdjęcie - Rtatouille z dynią
Trzecie zdjęcie - Pilaw ( Risotto ) z dynią ugotowane na bulionie drobiowym ( coś zielonego w składzie- moze kapary ) - wsadzony w dynię i tak upieczony .

zabijasz mnie (wow)

Odp: oto mój pomysł na kolację

wyglądają wyśmienicie

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

eli_555 napisał(a): Gołąbki uwielbiam z różnymi nadzieniami.A u mnie dzisiaj zupa pomidorowa z makaronem i wczorajsze kluski śląski ,odsmażane.A na przekąskę polecam pieczoną paprykę w oleju.

kluski śląskie i rolada są bliskie memu sercu bo tak się składa że ja Ślązak jestem