a ja lubię to co akurat da się uprawiać W zimę narty, na wiosnę rower, latem pływanie, jesień też rower. Nigdy się nie nudzę Ale narty to już wyjątkowo lubię, chyba ze względu na prędkości
hah.. oj juz niedlugo trzeba bedzie odkurzać sprzęcik zimowy )))
dzis takie paskudne chmury sniegowie goniły ze myslalam ze juz posypie ..
ale na narty to jeszcze czas...
mam nadzieje ze zima nie bedzie taka mroźna jak ubiegłoroczna.. bo strasznie nie lubie ubierać sie na cebule
a ja lubię to co akurat da się uprawiać W zimę narty, na wiosnę rower, latem pływanie, jesień też rower. Nigdy się nie nudzę Ale narty to już wyjątkowo lubię, chyba ze względu na prędkości
A nogi cale?
Ja tam zimy nie lubie jestem zmarzluchem snieg i owszem ale zza firanki;-))),rowerek tak chetnie zawsze od wczesnej wiosny do jesieni robie w kazdy wekend 40 km na rowerze a codziennie do pracy tam i spowrotem 5 km,no chyba ze leje wtedy wsiadam do samochodu;-))
zmieniono 1 raz (ostatnio 20 paź 2010 14:43 przez Marika_1961)
Zimowe kilogramy
Obserwuj wątekOdp: Zimowe kilogramy
Marika_1961
Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy
Pablito
a ja mam nadzieję że będzie Byle w górach była
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy
margolata
To rosłe z nas kobitki
Odp: Odp: Zimowe kilogramy
luna19
hah.. oj juz niedlugo trzeba bedzie odkurzać sprzęcik zimowy )))
dzis takie paskudne chmury sniegowie goniły ze myslalam ze juz posypie ..
ale na narty to jeszcze czas...
mam nadzieje ze zima nie bedzie taka mroźna jak ubiegłoroczna.. bo strasznie nie lubie ubierać sie na cebule
Odp: Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy
luna19
hihih jesteśmy tego samego wzrostu
Odp: Zimowe kilogramy
Pablito
Marika_1961
A nogi cale?
Ja tam zimy nie lubie jestem zmarzluchem snieg i owszem ale zza firanki;-))),rowerek tak chetnie zawsze od wczesnej wiosny do jesieni robie w kazdy wekend 40 km na rowerze a codziennie do pracy tam i spowrotem 5 km,no chyba ze leje wtedy wsiadam do samochodu;-))
Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy
Pablito
no tak przynajmniej twierdzi TVN24
cherry
Odp: Zimowe kilogramy
Pablito