Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Legalne narkotyki tzw, dopalacze

jak już komentowałem w artykule cherry o dopalaczach tak i tu powtórzę, że dopalacze bezapelacyjnie są złe i sprzedawać się tego gówna nie powinno, ale jak wielkim hipokrytą trzeba być, żeby tak głośno jak m.in. Ewa Kopacz, o tym krzyczeć Dlaczego nikt nie zamyka po kolei wszystkich Polmosów Wódka codziennie zabija więcej ludzi niż te dopalacze do tej pory razem wzięte. Ale Polmosu nikt nie zamknie, bo z akcyzy mają potężne wpływy do skarbu państwa, czyli mordowanie ludzi z premedytacją w białych rękawiczkach.

Odp: Odp: Z jajkiem na "ty"

Anula napisał(a): Scotch egg czyli jajka na twardono oblepione masa kielbasiana a nastepnie panierowanew tartej bulce i smazone w glebokim tluszczu..

Anula, wyglądają wzorowo. Ja przyrządzam jaja raczej klasycznie: na miękko, na twardo, omlet, jajecznica i takie tam, ale chyba zacznę trochę w tym temacie eksperymentować

Odp: Odp: wasze ulubione przyprawy

Bahus napisał(a): Jeśli "NAD" to wszystko ok....

Odp: 3 bit

  • Forum: 3 bit

moja szwagierka robiła, poszperam w jej przepisach i dam Ci cynk

Odp: Parzenie kawy

a ja myślałem że nasze "po turecku" jest takie samo jak w Turcji

Odp: oto mój pomysł na kolację

Pastę z makreli dziś zaserwuję na kolację Piątek w końcu

Odp: A co jeść będąc w ciąży??

i tak właściwie je to na co ma ochotę i nawet w bardzo rozsądnych porcjach

Odp: Szpinak kulinarnym koszmarem dzieciństwa?

Ja też piłem ciepłe z pianką prosto od Mućki Kożuchy zjadałem ze smakiem i nie miałem też problemów z pałaszowaniem innych dziecięcych koszmarów takich jak wspomniany szpinak, wątróbka czy też inne podroby, jakoś mama odpowiednio mi to wszystko sprzedawała Nie lubiłem natomiast zupy ogórkowej, ale jeszcze bardziej to nie lubiłem szczawiowej i wiecie co? Do dziś ich nie lubię