Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Bahus napisał(a): Rosół z makaronem, pulpety z indyka w sosie pomidorowym, ryż na sypko, załata ze śmietaną, sok z czarnej porzeczki (przetwory własne)
genialność w prostocie
Odp: Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?
margolata napisał(a): szkoda gadać Pablito o pracy damy se radę Zaoszczędzę na siłowni i fitnessie
ale zdrowie cierpi na tym moja droga :/
Odp: Greckie przysmaki
- Forum: Greckie przysmaki
nie było mnie trzy dni na forum a tu taki ogień Szczurze, Barbara Malafouris może Analos Kopulos czy jak Ci tam, pamiętaj że czasy kiedy byłaś w necie anonimowa dawno temu minęły i sprawdzenie Twojego IP jest dla mnie kwestią kilku minut. Nie proś się o to żebym wkroczył z butami i zrobił z Tobą porządek. Zawijaj się stąd bo w przeciwnym razie nie będzie to jedyna strona na której upublicznie Twoje dane wraz z Twoim nieparalamentarnym słownictwem. I nie rób z siebie takiej greczynki grecką pisownią bo za pomocą google translete każdy może Cię tu zrugać po persku, jidysz, hebrajsku czy suahili co wcale nie będzie znaczylo że mamy tu międzynarodowe towarzystwo. καταλάβατε;
Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy
- Forum: Zimowe kilogramy
luna19 napisał(a):
...mam nadzieje ze zima nie bedzie taka mroźna jak ubiegłoroczna.. bo strasznie nie lubie ubierać sie na cebule
a ja mam nadzieję że będzie Byle w górach była
Piwo w kuchni
- Forum: Piwo w kuchni
Używacie piwa w swojej kuchni? Jeśli tak to jakiego i do jakich potraw. Ja na razie tylko golonkę w kapuście i piwie robię.
Odp: Piwo w kuchni
- Forum: Piwo w kuchni
do panierowania ryby ostatnio używam piwka
Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?
lo matko To kombinat pracy :/
Odp: Odp: Automat do pieczenia chleba
- Forum: Automat do pieczenia chleba
luna napisał(a): Upieklam dzisiaj chlebek wiejski dla mojej przyjaciolki
w kształcie gwiazdy fajny
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
klemens napisał(a): Trochę więcej czasu więc poszalałem, sos z suszonych i startych kani kurczak, buraczki i kluski śląskie.
takie klasyki też lubię
Odp: O)
- Forum: fanclub "rumowy" :)
herbata z rumem na to zimne przedpołudnie