Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus napisał(a): Rosół z makaronem, pulpety z indyka w sosie pomidorowym, ryż na sypko, załata ze śmietaną, sok z czarnej porzeczki (przetwory własne)

genialność w prostocie

Odp: Greckie przysmaki

nie było mnie trzy dni na forum a tu taki ogień Szczurze, Barbara Malafouris może Analos Kopulos czy jak Ci tam, pamiętaj że czasy kiedy byłaś w necie anonimowa dawno temu minęły i sprawdzenie Twojego IP jest dla mnie kwestią kilku minut. Nie proś się o to żebym wkroczył z butami i zrobił z Tobą porządek. Zawijaj się stąd bo w przeciwnym razie nie będzie to jedyna strona na której upublicznie Twoje dane wraz z Twoim nieparalamentarnym słownictwem. I nie rób z siebie takiej greczynki grecką pisownią bo za pomocą google translete każdy może Cię tu zrugać po persku, jidysz, hebrajsku czy suahili co wcale nie będzie znaczylo że mamy tu międzynarodowe towarzystwo. καταλάβατε;

Odp: Odp: Odp: Zimowe kilogramy

luna19 napisał(a):
...mam nadzieje ze zima nie bedzie taka mroźna jak ubiegłoroczna.. bo strasznie nie lubie ubierać sie na cebule


a ja mam nadzieję że będzie Byle w górach była

Piwo w kuchni

Używacie piwa w swojej kuchni? Jeśli tak to jakiego i do jakich potraw. Ja na razie tylko golonkę w kapuście i piwie robię.

Odp: Piwo w kuchni

do panierowania ryby ostatnio używam piwka

Odp: Odp: Automat do pieczenia chleba

luna napisał(a): Upieklam dzisiaj chlebek wiejski dla mojej przyjaciolki

w kształcie gwiazdy fajny

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

klemens napisał(a): Trochę więcej czasu więc poszalałem, sos z suszonych i startych kani kurczak, buraczki i kluski śląskie.

takie klasyki też lubię

Odp: O)

herbata z rumem na to zimne przedpołudnie