Suflet
- Forum: Suflet
Jak robię suflet to do jakiej wysokości mam dać masę np. serową do kokilki?
Staż w Gotujmy: 3108 dni
Miasto: -
Jak robię suflet to do jakiej wysokości mam dać masę np. serową do kokilki?
Mam w domu około 10 kg kiszonej kapusty. Co mogę z niej przygotować?
Jak zrobić krem migdałowy do przełożenia tortu?
Super pomysły. Pierwsze co zrobiłam to bigos. Moja rodzina go uwielbia Potem farsz. Jego zrobiłam więcej i zamroziłam. Będzie na zaś
Przygotowałam też łazanki. Pierwszy raz je robiłam
Pomogła zmiana szamponu. Za kilka dni sprawdzę czy nadal tamten sprawia, że moje włosy są tak naelektryzowane. Dziękuję za radę.
Zdecydowanie mleko Wolę 3,2% ale ostatnio przerzuciłam się na 1,5%
mocsłodkości napisał(a): Da się uratować kurtkę, którą ktoś "ugotował"? Mąż źle ustawił temperaturę i zamiast wyprać kurtkę w 30 stopniach wyprał ją w 90. To co jest w kurtce się tak ścisnęło, że kurtka choć była nam nie za duża jest w środku zwinięta że nie idzie tego rozwinąć Da się ją uratować czy raczej do wyrzucenia?
Niestety kurtka do wyrzucenia
ciasteczka napisał(a): Lepsza fasolka jest tyczna czy może karłowa? Planujemy posadzić fasolkę i nie wiemy na jaką się nastawić?
Ja tam wolę karłową Najlepsza żółta
Jakiej kapusty używacie do robienia bigosu? Która z nich jest lepsza? A może miks tych dwóch rodzajów kapusty będzie najlepszy?
Kiedyś na jakiejś przyprawie był przepis na kotlety jajeczne. Robiłam je kilka razy i wszystkim smakowały. Przepis mi się zawieruszył. Macie może przepis na takie kotlety?