Masa krówkowa
- Forum: Masa krówkowa
Mam puszkę masy krówkowej, która została mi z Wielkanocy Macie pomysł do czego ją wykorzystać? Mazurek raczej odpada
Staż w Gotujmy: 4862 dni
Miasto: -
Mam puszkę masy krówkowej, która została mi z Wielkanocy Macie pomysł do czego ją wykorzystać? Mazurek raczej odpada
Sezon na truskawki w pełni. Można z nich wyczarować przeróżne wypieki i desery. Z racji tego, że panują upały (przynajmniej u nas) to pieczenie to ostatnia z czynności na jaki mamy ochotę Można jednak przygotować pyszne desery z tymi owocami
Jaki deser wg Was jest najlepszy? Bez jakiego słodkiego małego co nieco nie wyobrażacie sobie sezon truskawkowego?
Chciałem zrobić sałatkę z ogórków gruntowych na zimę. Może mnie ktoś poratować przepisem na taką sałatkę?
Czym się różni surówka ze świeżych warzyw od sałatki ze świeżych warzyw? Na czym polega różnica pomiędzy tymi dodatkami do obiadów?
Czy istnieje odmiana żółtych pomidorów, które nie mają twardego, a wręcz zdrewniałego środka?
Z czym wolicie jeść rosół? Wolicie dodatek makaronu czy może ryżu?
Czym zabielacie zupę?
Z czym podajecie placki ziemniaczane? Robicie sos mięsny czy może posypujecie cukrem, a może polewacie ketchupem? A może jeszcze inaczej.
Na sklepowych półkach pełno młodego jęczmienia. Do czego można go użyć?
Z jakiego mięsa przygotowujecie sos mięsny do makaronu? Używacie mięsa jednego rodzaju czy może mieszacie wieprzowe i wołowe?