Sposób przygotowania:
Lunch box z ryżem
Torebkę ryżu ugotowałam jak podawał przepis na opakowaniu.
Ugotowaną wcześniej fasolkę pokroiłam na mniejsze kawałki. Czerwoną paprykę pokroiłam w kostkę.
Koperek posiekałam.
Warzywa wymieszałam z ryżem. Doprawiłam ziołami, dodałam odrobinę naturalnego jogurtu.
Na dno pudełeczka wyłożyłam pokrojone w kostkę pomidory i na nie wyłożyłam ryżową sałatkę.
Ugotowaną wcześniej fasolkę pokroiłam na mniejsze kawałki. Czerwoną paprykę pokroiłam w kostkę.
Koperek posiekałam.
Warzywa wymieszałam z ryżem. Doprawiłam ziołami, dodałam odrobinę naturalnego jogurtu.
Na dno pudełeczka wyłożyłam pokrojone w kostkę pomidory i na nie wyłożyłam ryżową sałatkę.