lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Makaron po seczuańsku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smak nad smakami czasem warto spróbować by się przekonać czy jest smaczne .

Makaron po seczuańsku Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Makaron po seczuańsku

 

  • 1 makaron po seczuańsku

 

 

  • sól cytrynowa do smaku

 

Sposób przygotowania:

Makaron po seczuańsku
1. Wsypałam go do garnka zalałam wodą i dusiłam z 15 minut. 2. Odcedziłam i przełożyłam na patelnie , podsmażyłam na oleju rzepakowym . 3. Zalałam makaron zmiksowanymi pomidorami , sparzyłam je przed miksowaniem. 4. Dusiłam w pomidorach z 30 minut dodałam trochę soli cytrynowej do smaku i czosnek sprasowany . 5. Podawałam zaraz po przyrządzeniu .
Makaron po seczuańsku
Gotujemy najpierw w odzie a potem przekłądamy na patelnie i smażymy

Tagi:

makaron