Sposób przygotowania:
"Malinowy" baranek
Taki baranek wydaję się być trudny w przygotowaniu ale tylko pozornie. Twarożek dzielimy na dwie części. Maliny miksujemy lub zwyczajnie zgniatamy widelcem. Ciasteczko zbożowe kruszyny na drobniejsze kawałki. Oba składniki dodajemy do połowy twarożku. Dokładamy do niego łyżkę naturalnego jogurtu oraz 2 łyżeczki cukru pudru. Całość dokładnie łączymy ze sobą. Za pomocą zwykłej chochli do zupy formujemy tułów naszego baranka. Po obu stronach wbijamy po dwa fingers mini. Z masy cukrowej robimy kopytka i doklejamy do ciasteczek. Formujemy też głowę i przyklejamy z przodu. Do pozostałego sera dodajemy łyżeczkę pudru. Po dokładnym wymieszaniu przekładamy porcjami twarożek do np. wyciskarki do czosnku i robimy "wełnę" barankowi.