InesS

InesS

Starszy Kucharz
[Przepisów: 38]

Meksykańskie naleśniki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybkie naleśniki z sosem na modłę kuchni meksykańskiej.

Meksykańskie naleśniki

Składniki:

Meksykańskie naleśniki

 

  • składniki na naleśniki takie jak zawsze robisz
  • dowolny do spaghetti
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • 20dag żółtego sera
  • 1/2 kg mięsa mielonego

Sposób przygotowania:

Meksykańskie naleśniki
Podsmaż mięso mielone, dodaj przygotowany według przepisu na opakowaniu sos, kukurydzę oraz fasolę, dopraw papryką lub pieprzem. W czasie, gdy całość będzie się dusiła na wolnym ogniu, zetrzyj ser na tarce o grubych oczkach i przygotuj naleśniki. Naleśniki posyp startym serem, złóż na pół i polej sosem - są już gotowe do podania.