Sposób przygotowania:
Mielone z oliwkami i papryką
1. Cebule posiekałam w kosteczkę, zeszkliłam na oleju.
2. Wrzuciłam mielone i dalej smażyłam.
3. Paprykę i chilli oczyściłam. Paprykę pokroiłam w paski, a chilli w drobną kosteczkę. Dodałam do smażącego się mięsa podlałam wodą i dusiłam do miękkości.
4. Oliwki posiekałam i dodałam do mięsa. Całość doprawiłam do smaku sola i pieprzem.
5. Podałam z makaronem.
2. Wrzuciłam mielone i dalej smażyłam.
3. Paprykę i chilli oczyściłam. Paprykę pokroiłam w paski, a chilli w drobną kosteczkę. Dodałam do smażącego się mięsa podlałam wodą i dusiłam do miękkości.
4. Oliwki posiekałam i dodałam do mięsa. Całość doprawiłam do smaku sola i pieprzem.
5. Podałam z makaronem.