Sposób przygotowania:
Mini kanapeczki do piwa
Bagietkę najlepiej świeżą kroimy w kawałki o grubości ok 3-4 cm. każdy.
Smarujemy po jednej stronie masłem. Kiełbasę kroimy na plastry grubości ok 1 cm.
Ogórka obieramy i kroimy również na plastry grubości ok 1 cm.
Kawałki bagietki posypujemy serem żółtym tartym, następnie kładziemy plaster kiełbasy oraz plaster lub pół plaster ogórka.
Posypujemy solą i pieprzem do smaku. Smacznego.
Smarujemy po jednej stronie masłem. Kiełbasę kroimy na plastry grubości ok 1 cm.
Ogórka obieramy i kroimy również na plastry grubości ok 1 cm.
Kawałki bagietki posypujemy serem żółtym tartym, następnie kładziemy plaster kiełbasy oraz plaster lub pół plaster ogórka.
Posypujemy solą i pieprzem do smaku. Smacznego.