Sposób przygotowania:
Miód pitny z mleczkiem kokosowym.
Miód pitny wlać do dużego garnka lub rondla i podgrzać na małym lub średnim ogniu,dodając po szczypcie cynamonu i goździków na
2-3 min.przed zdjęciem naczynia z palnika.Mleczko kokosowe można również podgrzać,ale niekoniecznie.Grzaniec miodowy prz-
-elać do dzbanka kamionkowego,a goździki i korzeń cynamonu zebrać łyżeczką z powierzchni napoju i odrzucić.Można zmieszać
grzaniec z mleczkiem bądź podać osobno mleczko w dzbanuszku
aby każdy sobie dolewał.
2-3 min.przed zdjęciem naczynia z palnika.Mleczko kokosowe można również podgrzać,ale niekoniecznie.Grzaniec miodowy prz-
-elać do dzbanka kamionkowego,a goździki i korzeń cynamonu zebrać łyżeczką z powierzchni napoju i odrzucić.Można zmieszać
grzaniec z mleczkiem bądź podać osobno mleczko w dzbanuszku
aby każdy sobie dolewał.