Sposób przygotowania:
Miotełki z paluszków mięsnych
Łodyżkę pora sparzyć wrzątkiem i pociąć na 6 cieniutkich niteczek długości ok. 8 cm. 6 plasterków sera żółtego naciąć w połowie wzdłuż dłuższego boku tak co 1 cm.
Paluszki mięsne z jednego końca owinąć plasterkiem naciętego sera (nacięciem do góry). Owinąć wokół i związać niteczką z pora.
Gotowe miotełki podawać z sosem.
Sos: Keczup wymieszać z majonezem.
Paluszki mięsne z jednego końca owinąć plasterkiem naciętego sera (nacięciem do góry). Owinąć wokół i związać niteczką z pora.
Gotowe miotełki podawać z sosem.
Sos: Keczup wymieszać z majonezem.
Ginewra
Agnieszka Rec
Dziękuję bardzo :) Pozdrawiam serdecznie :)
CORAL
Agnieszka Rec