Sposób przygotowania:
Śledzie pod pierzynką
Śledzie odsączyć z oleju, pokroić w kostkę. Cebule pokroić w kostkę, sparzyć wrzątkiem, odcedzić.
Jabłka umyć, obrać ze skorki, zetrzeć na grubych oczkach. Cebule i jabłka połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem.
W naczyniu układać warstwami najpierw śledzie, potem jabłka z cebulą i majonezem. Udekorować zieleniną.
Przed podaniem schłodzić w lodowce. Smacznego
Jabłka umyć, obrać ze skorki, zetrzeć na grubych oczkach. Cebule i jabłka połączyć z majonezem, doprawić do smaku pieprzem.
W naczyniu układać warstwami najpierw śledzie, potem jabłka z cebulą i majonezem. Udekorować zieleniną.
Przed podaniem schłodzić w lodowce. Smacznego
skuter5
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2