Sposób przygotowania:
Mix sałat z awokado i ogórkiem
Mix sałat płuczemy pod wodą odsączamy i wkładamy do dużej miski.
Ogórki zielone dobrze myjemy i kroimy w plasterki.
Awokado obieramy usuwamy pestkę i kroimy w kosteczkę.
Paprykę marynowana kroimy w cienkie paseczki. Składniki mieszamy z sobą.
Robimy sos.
Mieszamy musztardę miodową ok 3 łyżki z musztardą francuską ok 3 łyżki, dodajemy wyciśnięte 2 ząbki czosnku. Mieszamy dolewamy 4 łyżki zimnej wody i 35łyżek oleju. Mieszamy.
Sos dodajemy do sałaty i dobrze mieszamy.
Ogórki zielone dobrze myjemy i kroimy w plasterki.
Awokado obieramy usuwamy pestkę i kroimy w kosteczkę.
Paprykę marynowana kroimy w cienkie paseczki. Składniki mieszamy z sobą.
Robimy sos.
Mieszamy musztardę miodową ok 3 łyżki z musztardą francuską ok 3 łyżki, dodajemy wyciśnięte 2 ząbki czosnku. Mieszamy dolewamy 4 łyżki zimnej wody i 35łyżek oleju. Mieszamy.
Sos dodajemy do sałaty i dobrze mieszamy.