Sposób przygotowania:
mleczna pianka
galaretki truskawkowe rozpuścić w 0.5 litra wody to samo zrobi z agrestowymi tylko wiśniowa/pomarańczową Przyrządzić według przepisu na opakowaniu. brytfannę wyłożyć biszkoptami a pomiędzy biszkopty wsypać kulki czekoladowe (do mleka). Kiedy galaretki ostygną 2 bite śmietany przyrządzić w 200ml mleka i zmiksować z zimnymi galaretkami truskawkowymi, wlać delikatnie do wyłożonego biszkoptami i kulkami czekoladowymi naczynia. Kolejne 2 bite śmietany przyrządzić tak samo w 200ml mleka i zmiksować z galaretkami agrestowymi wlać delikatnie na pierwszą warstwę truskawkową. Wstawić do lodówki. kiedy galaretka wiśniowa zacznie delikatnie tężec wylać ją na wierzch. Kiedy stężeje galaretka wiśniową deser jest gotowy
Smacznego!!!
jeśli ktoś woli inne galaretki nie ma problemu każdy lubi inną kolorystykę
Smacznego!!!
jeśli ktoś woli inne galaretki nie ma problemu każdy lubi inną kolorystykę