Sposób przygotowania:
Muffinki z malinami
Do miski przesypać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodać mleko, a następnie olej. Całość zmiksować robotem. Dodać cukier wanilinowy i jajka. Wszystko zmiksować. Przygotować papilotki do muffinek i wyłożyć do brytfanny na muffinki.
Do papilotek wkładać po łyżce masy, następnie włożyć po 1-2 maliny i przykryć ponownie łyżką masy. Włożyć do piekarnika i piec w 180 st. przez ok. 20-25 minut, na złoty kolor.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Do papilotek wkładać po łyżce masy, następnie włożyć po 1-2 maliny i przykryć ponownie łyżką masy. Włożyć do piekarnika i piec w 180 st. przez ok. 20-25 minut, na złoty kolor.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.