paula231406

paula231406

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 769]

Mus z łososia 5

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zaskakujący wygląd idzie w parze z zaskakującym smakiem

Mus z łososia 5

Składniki:

Mus z łososia 5

 

Sposób przygotowania:

Mus z łososia 5
Żelatynę zalewamy w 2 łyżkach wody i odstawiamy do napęcznienia. Następnie w kąpieli wodnej ją rozpuszczamy. Kapary bardzo dokładnie siekamy. Łososia blenderujemy i mieszamy z szampanem, żelatyną i kaparami. Doprawiamy całość solą i pieprzem do smaku. Cytrynę kroimy na plasterki, które kroimy na 4. W małe miseczki wkładamy kawałki cytryny i po gałązce koperku, zalewamy musem. Wstawiamy do lodówki do momentu zastygnięcia.

Tagi:

kapary