iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Nadziewane korniszonki-karnawał

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Nadziewane korniszonki przystawka imprezowa

Nadziewane korniszonki-karnawał

Składniki:

Nadziewane korniszonki-karnawał

 

  • składniki
  • ogórki konserwowe ok 5 szt
  • pieczarki marynowane ok 5 szt
  • pomidory suszone z oliwy 3 szt
  • ketchup 1 łyżka
  • śmietana 2 łyżki
  • twaróg 1 kostka
  • oregano do smaku
  • sól,pieprz do smaku
  • kiełki brokuła

Sposób przygotowania:

Nadziewane korniszonki-karnawał
Ogórki przecinamy wzdłuż . Łyżeczką wyciągamy pestki . Wyciągnięty ogórków środek kroimy drobno. Pieczarki siekamy. Pomidory także drobno kroimy . Twaróg dusimy widelcem z śmietana i ketchupem. Dodajemy do niego pokrojone składniki. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku . Pastę nakładamy do ogórków. Ozdabiamy kiełkami brokuła. Podajemy .