Sposób przygotowania:
Ogórkowa przegryzka
Ogórki obieramy i wydrążamy środki. Można je trochę posolić i odwrócić by ociekł sok a następnie wytrzeć papierowym ręcznikiem.
Kotlety mielone rozdrabniamy( można obrać panierkę)widelcem albo drobno siekamy nożem. Z pomidora wycinamy miąższ a resztę kroimy w kostkę. W kostkę kroimy też ser a pietruszkę drobno siekamy.
Wszystkie składniki łączymy majonezem i doprawiamy do smaku. Nakładamy na przygotowane ogórki.
Kotlety mielone rozdrabniamy( można obrać panierkę)widelcem albo drobno siekamy nożem. Z pomidora wycinamy miąższ a resztę kroimy w kostkę. W kostkę kroimy też ser a pietruszkę drobno siekamy.
Wszystkie składniki łączymy majonezem i doprawiamy do smaku. Nakładamy na przygotowane ogórki.