Sposób przygotowania:
orzech
Na początek na rozgrzana patelnię wlać mleko. Dodać cukier. Stale ucierać. Trzeba uważać, żeby się nie przypaliło bo wtedy nie uda się. Kiedy zgęstnieje zdjąć z ognia. Nie przerywając ucierania,
dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć. Wsypać posiekane orzechy. Dokładnie utrzeć. Wlać formy. Pozostawić do ostygnięcia.
Po czym pokroić na małe kawałki Potem polecam polać polewą czekoladową,toffi lub orzechową. Wstawić do lodóki na 20 minut.
dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć. Wsypać posiekane orzechy. Dokładnie utrzeć. Wlać formy. Pozostawić do ostygnięcia.
Po czym pokroić na małe kawałki Potem polecam polać polewą czekoladową,toffi lub orzechową. Wstawić do lodóki na 20 minut.