Sposób przygotowania:
Owocowy czar
Każdą z galaretek rozpuścić w szklance wody i wystudzić. Śnieżkę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Do pojemnika (najlepiej plastikowego) włożyć truskawki i zalać galaretką truskawkową włożyć do lodówki. Śnieżkę podzielić na dwie równe części do jednej dodać jogurt owoce leśne i galaretkę o tym samym smaku - ubić mikserem a następnie dodać borówki i wyłożyć na galaretkę - wstawić do lodówki. Do drugiej części dodać jogurt agrestowy i galaretkę o tym samym smaku - ubić mikserem a następnie dodać pokrojone w kosteczkę brzoskwinie. Na piance owoce leśne ułożyć warstwę biszkoptów i wyłożyć na nie piankę agrestową. Deser włożyć do lodówki i schłodzić ok. 3h. Następnie włożyć pojemnik z deserem do gorącej wody i wyłożyć na talerz.