zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Paprykowa alla salsa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

taka salsa dobrze smakuje np. do pieczywa z wędliną mięs na zimno

Paprykowa alla salsa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Paprykowa alla salsa

 

Sposób przygotowania:

Paprykowa alla salsa
Papryki pozbawione gniazd nasiennych i umyte pokrój w drobną kosteczkę. Pomidora umyj, cebulę obierz i także umyj, po czym pokrój również w kostkę. Wszystkie składniki wsyp do miski, dodaj sól i pieprz do smaku oraz ketchup i majonez. Wymieszaj i odstaw na jakieś 5 minut aby smaki się przegryzły. W razie konieczności jeszcze dopraw.
Paprykowa alla salsa
wszystkie składniki slasy wrzuć do miski.
Paprykowa alla salsa
dodaj majonez i ketchup i wymieszaj salsę.

Tagi:

papryka