Sposób przygotowania:
Parówki w cieście francuskim
Z parówek usunąć skórkę. Końcówki parówek ponacinać.
Ciasto francuskie rozwinąć i pociąć na paski.
Ser żółty również pociąć na paski tej samej szerokości co ciasto.
Każdą parówkę owinąć serem. a następnie ciastem francuskim. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 190 stopni.
Piec około 15 - 20 minut.
Upieczone parówki po wyjęciu posypać uprażoną cebulką.
Można polać keczupem.
Ciasto francuskie rozwinąć i pociąć na paski.
Ser żółty również pociąć na paski tej samej szerokości co ciasto.
Każdą parówkę owinąć serem. a następnie ciastem francuskim. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 190 stopni.
Piec około 15 - 20 minut.
Upieczone parówki po wyjęciu posypać uprażoną cebulką.
Można polać keczupem.
gusia1000