Sposób przygotowania:
Parówki z serem otulone szynka
Sposób przygotowania:
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na plastry, a następnie paski które wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami.
Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wedzonego.
Parówki ułożyć w patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser sie rozpuści, a szynka sie zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na plastry, a następnie paski które wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami.
Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wedzonego.
Parówki ułożyć w patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser sie rozpuści, a szynka sie zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.
gusia1000
bozenaK
BozenaMatuszczyk
Bardzo dziękuje.Cieszę się że przepis się podoba.;)
BozenaMatuszczyk
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam mile.;)