Sposób przygotowania:
Parówkowa sałatka
1. Papryki oczyścić, pokroić na nieduże kawałki.
2. Marchewki obrać, pociąć na słupki.
3. Cebulę posiekać.
4. Rozgrzać olej na patelni - przesmażyć na niej warzywa.
5. Dodać keczup, doprawić wedle uznania.
6. Parówki ugotować, pokroić na plasterki.
7. Kaszę przygotować według przepisu na opakowaniu, kiedy napęcznienie przygotować talerz i nakładać porcje dania.
W środku kasza,parówki,przesmażone warzywa.
8. Udekorować natką pietruszki.
2. Marchewki obrać, pociąć na słupki.
3. Cebulę posiekać.
4. Rozgrzać olej na patelni - przesmażyć na niej warzywa.
5. Dodać keczup, doprawić wedle uznania.
6. Parówki ugotować, pokroić na plasterki.
7. Kaszę przygotować według przepisu na opakowaniu, kiedy napęcznienie przygotować talerz i nakładać porcje dania.
W środku kasza,parówki,przesmażone warzywa.
8. Udekorować natką pietruszki.