Pasta drobiowo jajeczna z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszna pasta jajeczna z pieczarkami, pasztetem i świeżą pietruszką

Pasta drobiowo jajeczna z pieczarkami

Składniki:

Pasta drobiowo jajeczna z pieczarkami

 

  • 3 jajka ugotowanych na twardo
  • 130g puszka pasztetu DROP
  • 5 pieczarek
  • sól, pieprz
  • świeża pietruszka
  • cebula

Sposób przygotowania:

Pasta drobiowo jajeczna z pieczarkami
Pieczarki trzemy na tarce. Cebulkę siekamy i smażymy na rozgrzanej patelni wraz z pieczarkami. Jajka trzemy na tarce. Dodajemy do nich ostudzone pieczarki z cebulką, pasztet i świeżą posiekaną pietruszkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.