Tradycyjny pasztet to potrawa dobrze znana i lubiana. Wykonana z mieszanki surowego lub pieczonego mięsa z dodatkiem warzyw i grzybów zachwyca smakiem i różnorodnością za każdym razem. Obecnie popularne stały się te przygotowywane z soi, sera oraz inne wegetariańskie wersje.
Idealny do kanapek, jako przystawka oraz świąteczne danie przybiera różne formy zaskakując swoim wnętrzem. Pasztet z żurawiną jest świetnym przykładem tego, że wspaniale komponuje się z owocami oraz chrupiącymi dodatkami jak pistacje czy inne orzechy.
Wierzch może pozostać chrupiący, pokryty bułką tartą lub inną glazurą, która sprawi, że będzie idealnie prezentował się na bożonarodzeniowym lub wielkanocnym stole. Przygotowany w zaciszu własnego domu z pewnością zachwyci wszystkich gości, a my mamy pewność, że został wykonany w 100% naturalnych składników.
Odrobina borówki do mięs, tartego chrzanu, czy ćwikły wzbogaci smak dania dodając nieco pikanterii i wyrazistości. Pieczony pasztet z królika idealnie komponuje się z sosem żurawinowym, podawanym na ciepło lub zimno według upodobania.
Jeżeli chcecie zachwycić swoich najbliższych podając pyszne, domowe pasztety, zachęcamy do skorzystania z przepisów, które zainspirują Was do działania!
Wierzch może pozostać chrupiący, pokryty bułką tartą lub inną glazurą, która sprawi, że będzie idealnie prezentował się na bożonarodzeniowym lub wielkanocnym stole. Przygotowany w zaciszu własnego domu z pewnością zachwyci wszystkich gości, a my mamy pewność, że został wykonany w 100% naturalnych składników.
Odrobina borówki do mięs, tartego chrzanu, czy ćwikły wzbogaci smak dania dodając nieco pikanterii i wyrazistości. Pieczony pasztet z królika idealnie komponuje się z sosem żurawinowym, podawanym na ciepło lub zimno według upodobania.
Jeżeli chcecie zachwycić swoich najbliższych podając pyszne, domowe pasztety, zachęcamy do skorzystania z przepisów, które zainspirują Was do działania!