Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z koperkiem i curry
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą aby szybciej wystygły. Następnie obieramy je, wrzucamy do miski i rozgniatamy tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem.
Dodajemy musztardę, majonez, paprykę ostrą oraz curry. Mieszamy. Dodajemy również posiekany koperek oraz doprawiamy pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem i solą. Jeszcze raz dokładnie mieszamy.
Dodajemy musztardę, majonez, paprykę ostrą oraz curry. Mieszamy. Dodajemy również posiekany koperek oraz doprawiamy pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem i solą. Jeszcze raz dokładnie mieszamy.
![Pasta jajeczna z koperkiem i curry Pasta jajeczna z koperkiem i curry](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-koperkiem-i-curry-556604.jpg)
![Pasta jajeczna z koperkiem i curry Pasta jajeczna z koperkiem i curry](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-koperkiem-i-curry-556605.jpg)
![Pasta jajeczna z koperkiem i curry Pasta jajeczna z koperkiem i curry](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-koperkiem-i-curry-556606.jpg)