Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z serkiem topionym
Ugotować jajka na twardo. Ugotowane jajka obrać, zetrzeć na tarce ( grube oczka ).Cebule obrać pokroić w drobną kosteczkę. Pietruszkę zieloną posiekać.
Wszystkie składniki połączyć razem ze serkiem topionym dodając sól, pieprz do smaku.
Bułeczki przekroić na połówki. Każdą posmarować majonezem i nałożyć dekoracyjnie pastę jajeczną.
Udekorować natką pietruszki.
Wszystkie składniki połączyć razem ze serkiem topionym dodając sól, pieprz do smaku.
Bułeczki przekroić na połówki. Każdą posmarować majonezem i nałożyć dekoracyjnie pastę jajeczną.
Udekorować natką pietruszki.
![Pasta jajeczna z serkiem do smarowania. Pasta jajeczna z serkiem do smarowania.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-serkiem-do-smarowania-452869.jpg)
gusia1000