Sposób przygotowania:
Pasta z awokado, pomidora i jajek
Jajka gotujemy na twardo, a następnie kroimy na kawałki i wrzucamy do rozdrabniacza.
Pomidora kroimy na kawałki i dodajemy do jajek.
Dodajemy również obrane i pokrojone awokado, skrapiamy sokiem z cytryny.
Rozdrabniamy do momentu, aż składniki połączą się w jednolitą pastę. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz szczyptą soli.
Pomidora kroimy na kawałki i dodajemy do jajek.
Dodajemy również obrane i pokrojone awokado, skrapiamy sokiem z cytryny.
Rozdrabniamy do momentu, aż składniki połączą się w jednolitą pastę. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz szczyptą soli.
![Pasta z awokado, pomidora i jajek Pasta z awokado, pomidora i jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-awokado-pomidora-i-jajek-556564.jpg)
![Pasta z awokado, pomidora i jajek Pasta z awokado, pomidora i jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-awokado-pomidora-i-jajek-556565.jpg)
![Pasta z awokado, pomidora i jajek Pasta z awokado, pomidora i jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-awokado-pomidora-i-jajek-556566.jpg)