Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1046]

Pasta jajeczna z porem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna pasta kanapkowa z jajek oraz pora. Prosta w przygotowaniu i mało czasochłonna. Można jeszcze dodać posiekaną natkę pietruszki.

Pasta jajeczna z porem

Składniki:

Pasta jajeczna z porem

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna z porem
Gotujemy na twardo jajka i kroimy na kawałki. Por oczyszczamy i też kroimy. Wrzucamy składniki do rozdrabniacza i rozdrabniamy, aż powstanie jednolita pasta.

Jeśli ktoś nie ma rozdrabniacza, można por i jajka drobniutko pokroić. Dodajemy do pasty majonez.

Przyprawiamy pieprzem oraz solą i wstawiamy przed podaniem do lodówki.

Tagi:

dodatki pasty