Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z papryką i rzodkiewką
Gotujemy na twardo jajka, obieramy i kroimy na połówki. Rzodkiewki i paprykę myjemy i też kroimy na kawałki.
Tak przygotowane składniki wrzucamy do rozdrabniacza, ewentualnie drobniutko kroimy.
Dodajemy starty na tarce o drobnych oczkach ser żółty. Dodajemy majonez,doprawiamy pastę odrobiną soli i dużą ilością pieprzu.
Dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i wstawiamy pastę na minimum godzinę do lodówki.
Tak przygotowane składniki wrzucamy do rozdrabniacza, ewentualnie drobniutko kroimy.
Dodajemy starty na tarce o drobnych oczkach ser żółty. Dodajemy majonez,doprawiamy pastę odrobiną soli i dużą ilością pieprzu.
Dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i wstawiamy pastę na minimum godzinę do lodówki.