Sposób przygotowania:
Pasta jajeczno-serowa do chleba
1. Jajka ugotowałam na twardo. Obrałam i starłam na tarce o małych oczkach. Powstała puszysta masa.
2. Suszone pomidory i cebule pokroiłam w drobną kostkę.
3. Ser żółty również starłam na tarce.
4. W misce wymieszałam starte jajka i ser, dodałam posiekane pomidory i cebulę, dodałam serek homogenizowany i majonez. Doprawiłam do smaku.
2. Suszone pomidory i cebule pokroiłam w drobną kostkę.
3. Ser żółty również starłam na tarce.
4. W misce wymieszałam starte jajka i ser, dodałam posiekane pomidory i cebulę, dodałam serek homogenizowany i majonez. Doprawiłam do smaku.
danielek
biedroneczki
haniakson
Dziękuje!
haniakson
lukrowanepierniczki
mocsłodkości