Sposób przygotowania:
Wiosenna sałatka z rzodkiewką w sosie musztardowym
1. Najpierw zrobiłam sos: w kubku wymieszałam miód, musztardę i olej. Lekko posoliłam.
2. Rzodkiewki umyłam i pokroiłam na ćwiartki, a ogórka na plasterki i każdy plasterek na cztery.
3. Pomidorki koktajlowe przekroiłam na pół. Sałatę dokładnie opłukałam i poszarpałam na kawałki.
4. Wszystkie składniki wymieszałam, przełożyłam do miseczki i polałam pysznym sosem.
2. Rzodkiewki umyłam i pokroiłam na ćwiartki, a ogórka na plasterki i każdy plasterek na cztery.
3. Pomidorki koktajlowe przekroiłam na pół. Sałatę dokładnie opłukałam i poszarpałam na kawałki.
4. Wszystkie składniki wymieszałam, przełożyłam do miseczki i polałam pysznym sosem.