Sposób przygotowania:
Sałatka na grilla
Makaron ugotować w wodzie al-dente, odcedzić.
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Rzodkiewki i pora opłukać, pokroić w kostkę.
Ogórka obrać, wydrążyć gniazda nasienne pokroić z serem w kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki.
Majonez połączyć z jogurtem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę Vegety, dodać do pozostałych składników, dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Rzodkiewki i pora opłukać, pokroić w kostkę.
Ogórka obrać, wydrążyć gniazda nasienne pokroić z serem w kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki.
Majonez połączyć z jogurtem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę Vegety, dodać do pozostałych składników, dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.