Sposób przygotowania:
Pasta pieczarkowo serowa
Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Wrzucamy na patelnię i smażymy do odparowania z nich wody. Gotowe studzimy i przekładamy do miski.
Ser żółty ścieramy na tarce na średnich oczkach i dorzucamy do pieczarek.
Jajka gotujemy na twardo i studzimy, obieramy ze skorupek i ścieramy na tarce na średnich oczkach. Również dorzucamy do pieczarek z serem.
Na koniec dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy pastę, gotową smarujemy świeże pieczywo.
Pastę możemy podać zarówno na śniadanie jak i kolację.
Ser żółty ścieramy na tarce na średnich oczkach i dorzucamy do pieczarek.
Jajka gotujemy na twardo i studzimy, obieramy ze skorupek i ścieramy na tarce na średnich oczkach. Również dorzucamy do pieczarek z serem.
Na koniec dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy pastę, gotową smarujemy świeże pieczywo.
Pastę możemy podać zarówno na śniadanie jak i kolację.