Sposób przygotowania:
Krakersy z pastą serową
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Do startego sera dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekane orzechy oraz serek śmietankowy.
Wszystko dokładnie wymieszać. Następnie dodać majonez, ilość taka aby uzyskać konsystencję pasty. Do smaku doprawić świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.
Na krakersy nałożyć pastę. Udekorować kawałkami orzechów i natką pietruszki, oprószyć odrobiną świeżo zmielonego pieprzu.
Wszystko dokładnie wymieszać. Następnie dodać majonez, ilość taka aby uzyskać konsystencję pasty. Do smaku doprawić świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.
Na krakersy nałożyć pastę. Udekorować kawałkami orzechów i natką pietruszki, oprószyć odrobiną świeżo zmielonego pieprzu.
biedroneczki
robaczek
Czekoladka 2
skuter5