paula231406

paula231406

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 769]

Pasta tuńczykowa 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jedna z pysznych past kanapkowych

Pasta tuńczykowa 2

Składniki:

Pasta tuńczykowa 2

 

  • 15 dag sera feta
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 cebula
  • 1/2 małego pęczka natki pietruszki
  • pieprz
  • sól

Sposób przygotowania:

Pasta tuńczykowa 2
Cebulę obieramy ze skóry następnie za pomocą noża bardzo drobno kroimy ją w kostkę. Tuńczyka wyjmujemy z puszki, odcedzamy z zalewy i rozdrabniamy za pomocą widelca. Natkę płuczemy a następnie bardzo drobno nożem kroimy. Do tuńczyka dodajmy cebulę i ser. Całość bardzo dokładnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem do smaku. Gdy pieczywo posmarujemy pastą posypujemy ją natką.