kuchenny świat

kuchenny świat

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1431]

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zapraszam na smaczną pastę. Przygotowana z dodatkiem kolorowej papryki i szczypiorku, serka ziołowego i jogurtu. Polecam.

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem

Składniki:

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem
Papryki myjemy i osuszamy z wody, kroimy w drobną kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy z wody, kroimy na drobno. Cebulkę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.

Do miski wkładamy twaróg i kruszymy. Dodajemy pokrojone papryki, cebulę, szczypiorek, serek z ziołami, jogurt grecki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.