Sposób przygotowania:
Pasta z jajek i kaszy jaglanej
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie studzimy obieramy.
Kaszę jaglaną płuczemy przed gotowaniem a póżniej gotujemy w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Ja gotuję zawsze kaszę w woreczku bo tak mi wygodniej.
Kaszę po ugotowaniu odsączamy i lekko studzimy. Obrane jajka ,kaszę i posiekany koperek przekładamy do pojemnika od blendera i miksujemy moment.
Następnie do pasty dodajemy przyprawy to już według gustu z ilością i dodajemy majonez mieszamy. Pastę odstawiamy na chwilę do lodówki, aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
Kaszę jaglaną płuczemy przed gotowaniem a póżniej gotujemy w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Ja gotuję zawsze kaszę w woreczku bo tak mi wygodniej.
Kaszę po ugotowaniu odsączamy i lekko studzimy. Obrane jajka ,kaszę i posiekany koperek przekładamy do pojemnika od blendera i miksujemy moment.
Następnie do pasty dodajemy przyprawy to już według gustu z ilością i dodajemy majonez mieszamy. Pastę odstawiamy na chwilę do lodówki, aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
gusia1000